TRATTORIA TOSCANA din

Descriere

TRATORIA TOSCANA se afla in cartierul de nord al orasului, in imediata vecinatate a Spitalului Judetean, in incinta fostului Complex Ideal, pe strada Cameliei nr. 14.
Va asteptam intr-o locatie absolut originala, unde bunul gust este la el acasa. Ajungand aici, este imposibil sa nu-ti placa acest loc si sa-l neglijezi sau sa-l uiti. Cu siguranta veti reveni. Totul, pornind de la masele din lemn masiv, casetele luminoase confectionate manual si pana la barul care este absolut original, te vor face sa povestesti prietenilor despre acest loc. Asa cum in regiunea Toscana din Italia se imbina in modul cel mai fericit mancarea excelenta cu vinurile cele mai bune, asa si la TRATORIA TOSCANA, preparatele culinare si cele de bar se imbina intr-o armonie totala.

Bucataria are specific italian si international. Se pot servi de la preparate tipic italienesti (pizza, paste, etc.), la alte preparate din alte colturi ale lumii (de incercat scarita de porc cu sos barbecue, cotletele de berbecut din Australia si vita braziliana). Nici garniturile si salatele nu sunt mai prejos, ele fiind cele potrivite pentru fiecare preparat in parte (spanac cu gorgonzola, ciuperci proaspete in sosuri speciale, fasole verde cu bacon etc.).

 Servire local    Catering    Livrari la domiciliu    Mese festive    Parcare proprie   


Numar locuri : 50

Situri Prietene
Cadouri Haioase
Costume de Carnaval
Promotionale
Jucarii
Cadouri Personalizate
Farse Tari
Cadouri Traditionale
Cadouri de Lux
Cadoul Tau
Cadouri
Lup Alb - RARITATE
Anunturi online
Portal
Productie Publicitate
Idei de Cadouri